Hoe ik duizenden euro’s per maand bespaarde door WVE

Misschien denk je na over hoe je jouw energieadviesbedrijf naar een hoger niveau kunt tillen, en ik hoop dat mijn verhaal je kan helpen een beslissing te nemen

Hey energie adviseur!

Ik ben Johnny, de eigenaar van Cura Energie, en ik wil graag mijn ervaring delen over het werken met WVE. Misschien denk je na over hoe je jouw energieadviesbedrijf naar een hoger niveau kunt tillen, en ik hoop dat mijn verhaal je kan helpen een beslissing te nemen.

De uitdagingen waar ik voor stond

Voordat ik met WVE samenwerkte, was ik constant bezig met het rechtstreeks communiceren met energieleveranciers. Dit was niet alleen tijdrovend, maar ook behoorlijk kostbaar. Ik gebruikte een systeem genaamd Salesdock, dat me maandelijks een paar duizend kostte. Als beginnend adviseur was dit een enorme last, en eerlijk gezegd, het vertraagde de groei van mijn bedrijf aanzienlijk.

Waarom ik koos voor WVE

De keuze voor WVE kwam op een punt waarop ik besefte dat ik iets moest veranderen als ik echt succesvol wilde zijn. WVE bood een energievergelijkingswebsite aan die niet alleen gebruiksvriendelijk was, maar ook veel minder kostte dan mijn vorige systemen. Het mooie was dat ik kon starten zonder al te veel gedoe. Ik hoefde me alleen maar aan te melden met mijn KvK en VOG, en voilà, alles was geregeld. Geen lange gesprekken of ingewikkelde setup; WVE zorgde voor alles.

Een tof aanbod van WVE

Een belangrijk punt dat ik wil benadrukken is dat WVE momenteel een ongelooflijk aanbod heeft. Voor slechts 800 euro kun je een volledige eigen website met energievergelijker laten maken, net zoals die van mij. Dit is een kans die je niet mag missen als je serieus bent over het naar een hoger niveau tillen van je energieadviesbedrijf. Klik hier om dat aanbod te checken (ik krijg geen commissie trouwens, maar wil je graag verder helpen). Ze kunnen dit slechts voor 10 sites doen vanwege hun websitebouwer, dus wees snel voordat ze vergeven zijn.

Sinds ik ben overgestapt, zijn de systeemkosten aanzienlijk gedaald. Ik hoef niet langer duizenden euro's per maand uit te geven, en dat maakt een wereld van verschil voor mijn cashflow. Maar het gaat niet alleen om geld besparen. De administratie is nu een fluitje van een cent. Klanten aanmelden is zo gedaan, en ik kan mijn tijd besteden aan wat echt telt: mijn klanten de beste deals bieden.

De website heeft me ook geholpen mijn online zichtbaarheid te vergroten. In de energiewereld van vandaag kan je niet meer zomaar mensen koud benaderen; je hebt goede online kanalen nodig om nieuwe klanten te bereiken. De WVE-website werkt uitstekend op dit gebied en helpt me concurrerend te blijven.

Hoe het mijn bedrijf heeft veranderd

Mijn samenwerking met WVE heeft echt de manier veranderd waarop ik mijn bedrijf run. Ik heb meer klanten dan ooit tevoren, en ik kan hen een breder scala aan keuzes bieden. Dit betekent niet alleen meer inkomsten, maar ook gelukkigere klanten, die vaak terugkomen voor meer.

Mijn advies aan andere energieadviseurs

Als je net als ik was, worstelend met hoge kosten en administratieve hoofdpijnen, zou ik je echt aanraden om de mogelijkheden met WVE te onderzoeken. Het heeft mijn bedrijf getransformeerd en het kan hetzelfde doen voor jou. Neem een kijkje, praat met hen; het zou wel eens de beste beslissing kunnen zijn die je voor je bedrijf maakt.

Ik hoop dat het je inspireert om je eigen pad naar succes te vinden. Succes!

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Wij werken samen met